Introdag eerstejaars studenten

Een royaal welkom in Apeldoorn

Een goed begin van je studie is de introductieweek meemaken. Naast Apeldoornse studiegenoten ontmoeten, maken eerstejaars studenten van Aventus, Saxion en Wittenborg University op 29 augustus ook kennis met de Apeldoornse binnenstad. Welke plekken zijn handig om te weten? Waar gaan ze toffe avonden beleven de komende jaren of is de plek om te chillen of studeren buiten school? Ze komen erachter tijdens een puzzeltocht gemaakt door studenten, gemeente Apeldoorn, Aventus, Saxion en Wittenborg University.  Ga jij in september starten als eerstejaars student van één van deze scholen? Meld je dan via jouw school.

Op 29 augustus tussen 13.30 – 17.00 uur vindt (een onderdeel van) de introductie van 1ste jaars Apeldoornse studenten in de binnenstad plaats. Dit zijn studenten van Wittenborg, Saxion en Aventus. In totaal zullen er maximaal 400 studenten meedoen. De organisatie is een gezamenlijke van de gemeente met deze onderwijsinstellingen.

Op het Stadhuis is een welkomstwoord, uitleg en informatie over de puzzeltocht die de studenten door de binnenstad gaan lopen. De studenten gaan in groepjes van 8 personen op weg. Wetenswaardigheden zijn informatief, cultureel en gezamenlijk vormen ze een ontdekkingstocht door (hun nieuwe studie-) binnenstad. Er zijn wat versnaperingen onderweg: een ijsje, drankje, frietje, loempia. De studenten zijn herkenbaar aan hun groene zonnebril. Hopelijk is deze tegen die tijd ook passend bij het weer.

#inapeldoorn

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.